Platino Fiber Evo

Fokozottan rugalmas és termelékeny fiber lézersugaras vágógép: kiváló vágási teljesítmény a különböző minőségű és vastagságú anyagok széles tartományiban.
Tovább...


Laser Genius

Nagy pontosság és magas termelékenység a legjobb minőségben, kompromisszumok nélkül a teljes anyagvastagság tartományban.
Tovább...


Platino

Rugalmas, felhasználóbarát és kompakt lézersugaras vágógép kiváló ár / teljesítmény aránnyal. Anyagminőségek és lemezvastagságok automatikus kezelése.
Tovább...


Laser Next

A Laser Next új 3D rendszere az autóipari gyártásra született. Első osztályú teljesítményt, a legkisebb ciklusidőt és kiváló minőséget biztosít.
Tovább...


Rapido

Háromdimenziós vágás és hegesztés. Kipróbált és már bizonyított „igásló” minden fiber lézeres alkalmazáshoz. Osztályában a legjobb gépfelépítéssel és vezérlésessel.
Tovább...


Optimo

Egy magasabb osztályú háromdimenziós gép a nagyobb munkadarabok vágására és hegesztésére kifejlesztve. Kiváló minőség és precizitás.
Tovább...Laserdyne 430

Rugalmas lézeres megmunkálóközpont a nagy pontosságú alkalmazások széles köréhez. Sokoldalú konstrukció többcélú használatra: vágás, hegesztés, fúrás. A lézerforrások széles választéka áll rendelkezésre.
Tovább...


Laserdyne 606D

Két független munkaállomással: 3D lézeres vágó, hegesztő és fúrógéppel egyetlen géptesten belül. Kis helyigény a legmagasabb termelékenységgel kombinálva a „2 in 1” gépfelépítésnek köszönhetően.
Tovább...


Laserdyne 795

A többtengelyes (3D) lézer rendszerek megteremtője és úttörője. Precíziós megmunkáló rendszer fúró, hegesztő és vágó fejjel. A gép magában hordozza a Prima Power több mint 30 éves lézer technológiai tapasztalatát.
Tovább...