Szolgáltatások

Csapatunk a következő szolgáltatásokkal igyekszik támogatni meglévő és leendő ügyfeleit.

Tanácsadás

Lemezmegmunkáló gépekkel kapcsolatos műszaki és technológiai tanácsadás

Személyes konzultációk révén részletesen felmérjük ügyfelünk termelési és gyártási igényeit, és ezután a számára leghasznosabb gépbeszerzési megoldást kínáljuk.

Szerszámozás és technológiai tanácsadás

Egyedi, vagy új termék gyártásánál segítjük Önt a megfelelő szerszámok kiválasztásában. Elhasznált szerszámait pótoljuk vagy javítjuk, hogy Ön gondtalanul termelhessen.

Pályázatok

Segítjük, hogy naprakész információi legyenek az aktuális és jövőbeli támogatási lehetőségekről és azok felhasználásáról vállalkozása fejlesztéséhez. Pályázatírással, pályázati tanácsadással és projektmenedzsmenttel kapcsolatos szolgáltatásokkal is forduljon hozzánk bizalommal, ugyanis szoros együttműködésben dolgozunk Magyarország egyik piacvezető pályázatíró csapatával. Együtt biztosan tudunk segíteni, hogy az Ön cége is nagyobb eséllyel pályázzon releváns támogatásért.

Finanszírozás

Legyen szó hitel vagy lízing termékről, megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást. Kiemelt finanszírozó partnereink segítségével a standard konstrukciókon felül, egyedi megoldásokkal is meg tudjuk könnyíteni pénzügyi döntéseit.

Szállítás:*

Megbízás esetén, a gépeket leszállítjuk az ügyfél telephelyére. Partnerink segítségével akár a megvásárolt gépek bemozgatását, és telepítési helyének előkészítését is meg tudjuk oldani.

Üzembe helyezés:*

Az általunk értkesített gépeket használatra készen, magyar nyelvű műszaki dokumentációval, gépkönyvekkel és a megfelelő segédanyagokkal ellátva és beállítva adjuk át.

Oktatás:*

Képzett kollégáink egy tréning keretében mutatják be a leendő gépkezelőnek és felhasználónak a gép működési mechanizmusát, vezérlését és tudását az üzembe helyezést követően. Ennek keretében megismertetjük a felhasználóval a kötelező karbantartási rutinokat is az adott géppel kapcsolatban.

Javítás és Karbantartás:*

Saját szervizcsapatunk végzi el a gépekkel kapcsolatban felmerült javítási munkálatokat. Igény szerint a kötelező karbantartási javításokat és átvizsgálásokat is elvégezzük.

Alkatrész:*

A javításokhoz és karbantartásokhoz szükséges alkatrészeket, illetve kopó- és pótalkatrészeket, segédanyagokat beszerezzük és leszállítjuk Önnek.


*Szállítás, Üzembe helyezés, Oktatás, Javítás, Karbantartás és Alkatrész: Ezek a szolgáltatások csak a cégünk által forgalmazott CoastOne gyártmányú gépekre vonatkoznak.
Prima Power gyártmányú gépek esetében a nevezett szolgáltatásokat a Prima Power Central Europe Sp. z o.o. Magyarországi Fióktelepe nyújtja és végzi el.